Huisregels

 

 

Om alles vlot te laten verlopen zijn er enkele huisregels die Extension Studio in acht neemt.

 

Iedereen die een reservatie maakt bij Extension Studio, gaat automatisch akkoord met onze huisregels en annulatievoorwaarden.

 

 

 

1 Wees op tijd:

Zorg dat U steeds tijdig aanwezig bent op je afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is. Vanaf dat U 15min te laat bent zal uw afspraak niet kunnen doorgaan.

Gelieve ongeveer 5 tot 10 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kunnen we op tijd beginnen.

2 Verhindering of annulering van de afspraak:

U kunt uw afspraak tot 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren zodat de gereserveerde tijd kan worden ingeboekt voor een andere cliënt.

Indien U de afspraak niet binnen de 24u annuleert, wordt er 50% van het bedrag in rekening
gebracht bij een volgende afspraak of via facturatie.

Niet opdagen zonder verwittigen: de prijs van de geplande behandeling

Houdt U er a.u.b. rekening mee dat als U een afspraak op maandag heeft en U wilt deze annuleren, U dit uiterlijk zaterdagvoormiddag dient te melden!

3 Betaling:

Betalingen gebeuren uitsluitend cash of met bancontact en meteen na afloop van de behandeling. Producten/juwelen worden pas meegegeven indien het volledige bedrag betaald is.
Het kan steeds gebeuren dat er een voorschot gevraagd wordt indien nodig. (Vb. bij plaatsing van extensions of klanten die in het verleden meerdere keren hun afspraken niet nakwamen.)

4 Klachten of ontevreden:

Ik doe er alles aan om goede kwaliteit, diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat u contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Indien u een opmerking heeft over een behandeling of een andere vraag, gelieve dit te melden.
Opmerkingen worden nauwkeurig geëvalueerd. Deze worden op een discrete manier behandeld.


Wanneer u tevreden bent, horen wij dat ook graag. Dit is een extra motivatie.
Wij verwijzen U graag door naar onze facebookpagina

https://www.facebook.com/Extensionbygriet

5 Cadeaubonnen:

Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 6 maand en zijn niet in geld terug betaalbaar en niet cumuleerbaar met andere acties en promoties.

Op de dag van de behandeling dient u uiteraard de bon mee te brengen. Vergeet U deze echter dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden.

Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed. Bij het niet opdagen voor een behandeling met een cadeaubon wordt de bon geannuleerd.
Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. De cadeaubon is persoonlijk en kan niet doorgegeven worden aan derden.

6 Privacy:

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Extension Studio en worden niet verstrekt aan derden.